我英文名子的意思

我英文名子的意思

台灣英語網1.0 » 週日 10月 04, 2015 10:28 am

(如以下文章有錯誤 煩請各位幫忙修改)

I have used this English name "Celia" for 6 years.

But,I don't know what it mean.

Then,I started to find what it mean,but I can't find.

So, I need your help to find what it mean.

Thank you!
Site Admin

Re: 我英文名子的意思

台灣英語網1.0 » 週日 10月 04, 2015 10:28 am

http://www.behindthename.com/php/view.php?name=celia

It means heaven.

what it mean -> what it means (3 occurrences)
I can't find. -> I can't find it.
find what it mean -> (better) find out what it means
Site Admin

台灣英語網1.0 » 週日 10月 04, 2015 10:29 am

本站十分重視標題的明確性,標題的目的是為了方便管理以及日後辨識,所以請盡量使用簡潔的內容,切勿使用 大家救救我、請幫我校正文章、請幫我翻譯這段英文、英文句子翻中文、 英文文法改錯、help、help me、need help 等,不明確性的標題。除此之外,標題也不用加上一些不必要的語氣詞,例如:請教各位高手們 ...、我是新手來求救...。這些全是贅詞,不僅對解決您的問題沒有幫助之外,同時也破壞版面的完整性。
Site Admin

台灣英語網1.0 » 週日 10月 04, 2015 10:29 am

英文名 字
Site Admin

誰在線上
正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客